söndag 8 januari 2017

Vi står och väger, starta klubb?

Igår morse gick brasan för fullt här hemma, det blir lite mysigare då. Yvonne körde förmidaggspasset på testcykeln och jag satt framför datorn och jobbade med något som vi stött och blött i över två år.
Snart försvinner den lokala anknytningen till cykelklubben vi är med i och då blir det dax för oss att cykla vidare så att säga. Kanske men bara kanske gör vi slag i saken och startar en cykelklubb som det var tänkt redan för några år sedan. Om inte så blir det till att gå med i en annan klubb.
Frågan är väl bara vilken i så fall, här finns inget som passar oss riktigt.

När man försökte titta ut möttes man av detta och då var det inte genom badrumsfönstret som man skulle kunna tro. Det var alla fönster som vetter mot syd.När klockan passerat middag (lunch dårå) var det min tur att körrå intervaller, för mig var det lite tidsbrist nu eftersom att vi hade två biobiljetter uthämtade och giltiga kl 16. Det blev ettor på riktigt högt motstånd, körde växelvis sittande och stående. Känns i benen idag måste jag säga👍

Yvonne körde de intervaller hon beskrev tidigare, 4x20x15/15 och det satt där det skulle, men kanske inte riktigt ändå för hon var vaken hela filmen igenom.

Rogue One på duken

//Nilsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar