fredag 13 januari 2017

Tog ut mig igår, som tur är har vi en espressomaskin

Kom hem efter jobb och hittade Andreas i källaren, svettandes på testcykeln. Inte en helt ovanlig syn med andra ord. Han rullade två timmar, vad han gjorde vet bara han själv.

Jag asade mig upp för trappan, hängde av mig ytterkläderna och fick en kelsjuk Olsson på halsen. Han manade mig till soffan, krävde kel och kurrade som besatt - kan säga att jag var inte svårövertalad. Hade lätt kunnat somna till där i soffan, har varit så himla trött hela dagen. Det kan ha att göra med en riktig bra träning igår...  Fick pigga till mig med en dubbel espresso och överdrivet stor chokladbiskvi (klarade inte ens att äta upp hela) innan jag gick ner och försökte prestera 10 enminutersintervaller på 100 kadens. Överskattade min förmåga på den första intervallen och fick plocka av lite vikt till de övriga. Efter det gick det finemang, fick till en snygg kam i pulskurvan.
Medan jag tränade fixade Andreas vidare med min numera helstela hardtail. Han har monterat på XX1 vevparti, dragit ny vajer till bakväxeln, monterat bromsar och nu återstår endast en luftning av bakbromsen och kapning av gaffeln. Kommer bli grymt!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar