tisdag 17 januari 2017

Tisdag, 4:or och lite nytt.

Igår hade vi fullt upp med att vila benen, skönt ibland men ofta blir jag lite rastlös när jag har vilodag. Man upptäcker hur mycket man kan hinna med om man inte sitter på en cykel, man hade till och med haft tid med en hobby kanske…

Idag körde jag 4x4 och jag  är ganska nöjd med träningen just nu. Jag har kommit ur en svacka med lite motivationssvårighet och börjar även se resultat. Får tacka Erik för lite positiva tankar och förslag, det gjorde susen.

Värmde upp lite och sedan körde jag 4kp i 10min på 66kadens. Där efter satte jag igång med mina fyror på 3.2kp med 90-95kadens och orkade ändå gasa ur benen i slutet på varje intervall. Alla fyra låg mellan 310-315W och jag kunde lätt gå upp ur källaren utan att stödja mig mot väggarna, tyvärr ett tecken på att jag kanske åter igen hade lite mer att ge? Pulsen kom upp bra till 92-96% av max.

Ett snäpp upp även här idag, bästa siffran jag haft sedan effektmätaren monterades på testcykeln.

63
Igår kom en leverans med lite prylar som vi beställt, bla våra nya hjälmar. Det brukar vara helt omöjligt för Yvonne att hitta hjälm som passar, först och främst storleken (S) men om det finns något som sitter hyfsat trots att hon fått spänna in den så långt det går så har den blomdekor eller flickrosa färg.


Nu hittade vi en snygg hjälm som fanns både i hennes och min storlek. Jag har testat den här modellen tidigare i min storlek, men för Yvonnes del blev det en chansning och den satt perfekt.


//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Helena Enqvist17 januari 2017 21:47

  Allstå ett rätt skönt namn på den där hjälmen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB18 januari 2017 19:31

   Klockrent, blir du sugen ;)

   Radera