torsdag 19 januari 2017

Lagom stress, cykelbygge och träning

Idag var tanken att jag skulle köra testcykel men jag valde att ta en vilodag, känner att jag måste bli klar med Yvonnes cykel i god tid innan GC. Det är ju bra om man hinner testa en helt nybyggd cykel några gånger innan. Att stå nere på kanarieön med en cykel som inte funkar känns okul och något stressande. Idag drog jag bakbromsslangen genom ramen, fyllde på olja och den blev luftad och klar utan krångel! Den stela gaffeln är på plats och styrröret kapat i rätt längd.


 Jag hoppas på att hinna kapa styret till rätt bred och poppa + stansa däcken imorgon. Om den planen håller och det hoppas jag så kan Yvonne ta sin helstela MTB på ett distanspass i helgen. Vore toppen att få ett kvitto på att allt funkar.

Lite lagom stress kan ju göra att man får mer gjort och att saker och ting går undan, det vet väl dom flesta. Jag fick ingen vilodag, jag hann med 2 timmar på Monarken och med det allt jag skulle genomlida på den.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar