söndag 15 januari 2017

Jämna siffror

Eftersom vi körde vår söndagsdistans igår, lördag, blev det till att tugga intervaller idag istället. Andreas fick äran att börja och han förgyllde sina 2timmar och 24minuter på monarken med 10minutersintervaller på låg kadens. Anledningen till exakt det antalet timmar och minuter var för att han då skulle få ihop 12timmar cyklade tid den här veckan. Killen har helt klart en släng av OCD.Medan Andreas cyklade tc gick jag en promenad in till Höganäs och tillbaka igen, sen tog jag över träningsstudion i källaren. Jag har ibland svårt att bestämma mig för vad jag ska köra för intervaller, så var fallet idag. Först efter en lång uppvärmning fick jag för mig att köra 8/2or, något som jag testade två gånger förra vintern. Slängde på samma vikt som då och drog igång. Minns att det var en verkligt jobbig intervallform, därför var jag lite försiktig i de två första intervallerna. Med bara två minuters vila mellan hinner man bara precis hämta andan innan det är dags att köra igen. Efter de första två var jag iallafall varm i kläderna och så här i efterhand kan jag nog tycka att jag borde tagit i lite mer i resterande intervaller.

Handduken, ett minne från tiden då jag agerade tralilöpare...


Fyra stycken åttor hann jag med sedan fick jag hoppa av cykeln för jag tyckte att det luktade rök i källaren. Sprang runt och letade efter någon orsak till det men hittade ingen, måste kommit utifrån. Nåja, nöjde mig med träningen då och cykeldatorn stannade på 1tim 24min. Tränad tid den här veckan blev 7tim 58min, vilket är helt oacceptabelt för vissa (läs Andreas) haha :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar