tisdag 24 januari 2017

Fyror!

Cyklade hem från jobbet och smygspanade på Andreas genom källarfönstret. Där nere satt han och trampade monark. Han har sagt att han ska ha en lugn vecka, får väl se hur det går med den saken. Jag fixade mig en knäckemacka och en kopp kaffe medan jag väntade på att det skulle bli min tur att träna. För min del var det 4x4 som hägrade, något jag tycker är bland det värsta man kan köra. Nu har jag inte kört överdrivet många sådana intervaller på väldigt länge, tror tillochmed att jag lyckades undvika dom helt förra året. Tänkte att jag skulle ta och börja lägga in några fyror i träningen från och med nu. Det får bli en successiv ökning av vo2max-intervaller framöver men det är ingen brådska än så länge, vi är ju bara i januari. För att inte få för mycket ångest över fyrorna börjar jag med att inte gå på allt för stenhårt, tror att jag behöver vänja in mig lite innan jag kan köra så jag ser stjärnor.


Nu något helt annat. Vi har ett presentkort från Aktivitus värt 500kr som vi inte kommer att använda. Det är giltigt till den 30/6 2017. Har du tänkt dig att besöka Aktivitus så hör av dig så skänker vi bort det. Är det flera som är intresserade lottar vi ut det.

//Y

2 kommentarer:

 1. Glenn Johansson2 februari 2017 10:34

  Hej

  Angående presentkortet hade det varit super kul, då jag ska göra mitt uppföljningstest i april månad. Fortsätt med erat skrivande, tycker det är otroligt kul och givande att läsa hur det går för folk under åren med träning, rr samt vanliga tankar. Skickar med min mail och Instagram konto, så skulle turen med presentkortet falla på mig tveka inte att höra av er. mvh Glenn

  mail: [email protected]
  instagram: lugnetfinest

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB2 februari 2017 19:07

   Hej Glenn, tack för det. Trevligt att höra att du gillar vårt skrivande här! Tyvärr måste jag meddela att presentkortet redan fått en ny ägare.

   Radera