onsdag 11 januari 2017

En onsdag

Helt ok dag på alla sätt, men minsann inte speciellt kanonbra direkt. Jag började med bli väckt av en katt vid tretiden och somnade aldrig riktigt om, gick upp innan klockan ringde. Tack vare det fick jag iallafall en lugn morgon innan jag skulle iväg till jobbet, började 6.45. Var ute en sväng på förmiddagen och njöt av hårda vindar och blötsnö och fick efter det ta hand om ett tjugotal leriga små overaller som skulle in i torkskåpet. Den skånska vintern visar sig från sin bästa sida.

Fick mig en kopp finkaffe här hemma efter jobbet och sen en timme på monarken. Det gick inge vidare, klena ben och ännu klenare pannben - blää... Skulle köra 3x10min lågkadens, men klarade bara av att trampa 8min på de två första och 7min på den sista. 

Så efter en halvkass dag krävs lite upplyftande humor.


Det får bli tidigt i säng ikväll, så ordnar det nog upp sig imorgon 👊
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar