fredag 27 januari 2017

Date Night

Jag brukar vanligtvis köra hårdare under veckorna än jag gjort under denna. Nu är det inte jättekonstigt då jag håller en lite lugnare vecka i mitt schema. Jag har hittills lovat mig själv att åka ett träningsschema som jag, mitt arbetsliv och min kropp orkar med. Nu är vi snart inne i februari och jag har kört på i ett 10-13 timmars schema sedan oktober månads start. Denna vecka ska det var lite lugnare för mig, kanske inte vad gäller ansträngning men åtminstone så ska timmarna jag spenderar längs banvallen eller i källaren bli avsevärt färre.

Idag satsade jag på att köra högt i tröskelzon eller över på låg kadens (62) i 3x10min. Sen blev det finfin tapas och date med Strandbadens finaste tjej.Imorgon vankas finväder så vi håller tummarna för en bra distanstur!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar