tisdag 3 januari 2017

4.8kp 3x10min, hej ådra!

Idag så här dagen efter mina 2x20min på hög kadens stod det 3x10min med låg kadens i mitt schema.
När jag kör långa intervaller på låg kadens lägger jag mig på 60-62 ungefär, aldrig högre än 63 i snitt brukar det bli. Idag med 4.8kp, det blev riktigt ruskigt för mig ett tag någonstans där i mitten men det gick och då måste väl klenben ha blivit en gnutta segare. Det får man väl hoppas åtminstone så att jag inte sitter och plågar mig helt i onödan eller bara för att ni ska ha någon att skratta åt.

Yvonne hade en lång sovmorgon idag men utan att sova bort den, när jag stack till jobbet fick hon en halvtimmes Yoga på kontot. Där har vi något jag borde göra regelbundet!

Imorgon var det egentligen tänkt att jag skulle köra ute, vi får se hur det blir med det då vinden verkar ta i och det vankas kuling igen.Nu blir det käk och sedan soffhäng resten av kvällen hoppas jag.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar