tisdag 6 december 2016

Lite lågkadens, lite siffror

Nej det är inte mat i "movemberskägget", vi har en smutsig spegel i hallen…

Dagens outfit

Då var det åter dax för lite lågkadensintervaller i mitt liv, ökade till 4.7kp och höll samma kadens som  sist dvs 62. Jag körde 3x10min och fortsatte där efter med lite annat för att få 2 timmar att gå. Resultatet blev 302W på första, 301 på nummer två och 306W på den sista. Räknat på den första så var det 11W bättre än jag gjort tidigare i höst.
Nästa gång tänker jag ta i lite längre ner ifrån, kanske från tårna. idag var jag en aning avvaktande och tänkte att jag skyndar långsamt här, på pulsen tycker jag man ser att jag allt kunde lagt på lite till jag hade ju långt till taket så att säga.

I första intervallen ser man också hur min Edge 520 tappar kontakten med både pulsband och effektmätaren under ett par sekunder, har aldrig hänt mig tidigare och jag hoppas inte att det blir en vana.


Det är ju inte i den här bloggen ni får läsa om några pampiga höga wattsiffror, då får ni leta på lite andra ställen. Här levereras en äkta medelmåttas benstyrka och flås i siffror. Kanske är dom lite låga för att vara intressanta men dom har blivit bättre och bättre under ett par år nu och jag jobbar vidare på det.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar