lördag 3 december 2016

Kort lamprace i SibirienIkväll hade vi inbokat en pannlampstur i Ängelholm med en cykelkompis. Eftersom vi inte skulle ses förrän vid 16:30 hade vi hela dagen på oss att fixa med annat, det hör ju inte till vanligheten direkt. När det är helg brukar vi passa på att cykla ute i dagsljus om det är ok väder för det, annars blir det träning i källaren och även det sker för det mesta under dagen. Det är ju liksom skönt att vara klar med dagens dont i bra tid så man kan hålla helg och relaxa på kvällen så att säga. Tror inte att vi hade stuckit iväg själva och kört mörkercykling idag, men när man bokar en träff med andra är det lättare att det blir av, helt klart bra motivation!


Vi hade finfint väder och det var inte alls blött på stigarna, lite hala rötter men annars perfekt grepp. Det var ungefär 2 plusgrader tror jag men det fanns faktiskt ett och annat isparti. När jag cyklar mörker i skogen blir jag helt klart lite mer försiktigt, speciellt i början innan jag vant mig. Det tränar definitivt reaktionsförmågan och det var riktigt kul att cykla skog idag! Jag körde på rätt så bra med en snittpuls på 78%, vi var igång ungefär en och en halv timme men det blev en del stopp så cyklade tid landade på 1h10min. Nu har vi fått i oss lite kvällsmat och ska väl förpassa oss till soffan en sväng.

Ha en fortsatt kväll ;)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar