lördag 17 december 2016

Däckbyte och 2 timmar cykling


Jag får väl erkänna att jag hade inte tänkt krypa ur källaren förrän imorgon. Nu kunde jag väl inte riktigt bärga mig så jag axlade mina backintervaller ute på Svedbergakulle halvvägs på banvallen mot Kattarp… Kom iväg ganska sent då vi hade planerat julklappjakt på förmiddagen men det gör liksom inget när det finns lumen så att det räcker. Idag räckte bara tiden till dryga 2tim, imorgon kör vi söndagsdistans.


Jag har satt på ett par nya däck på min hardtail som jag inte fått chansen att testa ännu, satan vilket grepp. Jag körde ett par riktigt branta backar där ute som delvis består av gräs och det vet vi ju alla hur det blir så här års. Inte tillstymmelse till släpp trots att jag ställde mig upp.
Annars var väl då vädret väldigt tillmötesgående, 0°c stilla och torra vägar. Riktigt skönt med andra ord.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar