torsdag 15 december 2016

Återkommande klenben

Både igår och idag har jag varit utrustad med klena spagettiben. Har haft svårt att trycka på något nämnvärt, därför har jag kört två träningar med hög kadens och inte så himla tungt. Igår 2x20 och idag 3x15 på samma motstånd båda dagarna, lite lägre än vad jag brukar köra på. Anledningen till klenbenen är något som cykeltidningen Bicycling tog upp i en artikel i senaste numret, nämligen mens. Jag får väldigt ont både i magen, ryggen och benen men är jag noga med att ta värktabletter i tid går det rätt så bra. Däremot har jag inte mycket kraft att tala om i benen och känner mig allmänt seg. Tidigare hade jag det riktigt svårt på nätterna eftersom jag brukade vakna av värken och då är det svårt att bli av med den, värktabletterna måste jag ta typ innan jag får ont. Nu tar jag Naproxen på kvällen och de räcker oftast hela natten, verkligen bra.

www.bicycling.se 


Dagens träning gick trots allt rätt så bra och som sällskap hade jag en del av Bockstensturen att titta på. Eftersom jag inte pallar att ta i så fasligt mycket har jag iallafall trampat lite längre tid än vad jag brukar när jag kör intervaller, igår 2 timmar och idag 1.5 timme. Kvantitet istället för kvalitet :)


Inga selfies eller andra bilder på människor denna gång, däremot en bild på den sötaste katten i stan:
Hilda
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar