fredag 23 december 2016

4x4 long time no see!

Tiden går, idag är det redan den 23 december. Vi har haft fullt upp precis som alla ni andra säkert också haft antar jag, det hör ju nästan till. Det som är trist om man ska klaga (och det brukar jag ju göra) är att vi skulle kunna klippa gräset här. Det är så varmt att det inte riktigt slutat växa så ni förstår säkert att en grön jul är att vänta…

Efter middagen satte jag mig på testcykeln för att skapa lite mer plats inför kvällsmaten, körde ett set fyror (4x4) man kan ju inte bara vila. Jag tränade faktiskt även under gårdagen för den som undrar. Måste säga att jag är nöjd med resultatet av dagens intervaller, jag har inte direkt kört fyror under hösten/vintern och lyckas ändå bränna av någon sorts rekord.
Vi är ännu långt från sommaren och jag känner väl att det finns tid att bli ännu lite bättre.
Kanske ska sägas att jag haft fel förut och att det inte direkt är vare sig smart eller klädsamt att smygskryta om kommande prestationer…Passade på att åka lite både före och efter 4:orma idag och klev av efter 2tim. Några av er kanske reagerade på detta med middag och kvällsmat längre upp i texten. Försöker bara lära er lite korrekt svenska, alltså skånska;)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar