onsdag 14 december 2016

3x20min här gäller det att vara envis!

Som rubriken då avslöjar så satt jag av en timme i tröskelzon fördelat på 3st 20minuters intervaller med 5min vila där emellan. Det resulterade i 17min i pulszon 5 och 38min i pulszon 4. Det kändes lite som att det räckte för idag. Om man är ute efter att köra på så höga watt som det bara går så hade jag lite men bara lite kvar att ge. Sista intervallen lyfte jag oxå av 0.1kp under 10min i mitten av intervallen för att inte gå för högt i puls.

Lite siffror på det ser ni här nedanför 265W blev snittet på lidandet. Ett sånt här träningspass tar sin lilla tid 2 timmar närmare bestämt, tur att tiden flyger iväg när man gräver djupt där nere i källaren.Tillhörande svettobild på eländet...


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar