fredag 16 december 2016

3x10min låg kadens

Ja men jäklar vad tiden gick idag, fredag och fullt upp. Yvonne är på julfest med jobbet och jag har hängt i soffan med en schysst sci-fi-rulle.

Idag har det knappt varit ljust ute, fin bra dag men mulet och grått gjorde att tom gps:en i bilen stannade i night mode hela dagen. Därför, bilden nedanför här är från midsommarafton i år. Mycket trevligt minne!😎

Midsommar-middag på en filt 2016

Jag trodde ett tag under eftermiddagen att jag var påväg ner för räkning, började må  illa och kände mig på riktigt under isen. Enligt min plan var det idag dax för långa intervaller på låg kadens och det var väl på chans och med stort tvivel jag kröp ner en våning. Om inget annat så är golvet lätt att spola av om jag skulle  börja må pyton tänkte jag.
Faktum är att när jag värmt upp kände jag att detta blir bättre än bäst. 3x10min på 62kadens har jag aldrig kört på högre Watt och efteråt mår jag riktigt bra, skönt att man kan plåga sig frisk eller också hade jag bara tur.

Imorgon börjar jakten på julklappar för oss, vi kör en satsning under förmiddagen där efter tänker jag cykel. Om planen håller kommer vi stöka julgodis under kvällen.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar