lördag 5 november 2016

Pusslar om bland intervallerna

Idag har vi haft ett viktigt mål nämligen att få vår husbil klar för vintern och inkörd till förvaring. Det var alltså dax för oss att tvätta bilen utvändigt och invändigt, tar sin tid med tanke på att det inte är en låg liten roadster…

Kaffe måste man såklart ha undertiden


När fejandet var klart körde vi iväg den till vintervilan i ett superfint fräscht garage, känns bra måste jag säga.När vi höll på som bäst kom vår kompis Markus förbi, han har köpt sig en bullit cargo bike att pendla med. Inte dumt måste jag säga. Eftersom att mannen ifråga sitter på en del meriter som cyklist så passade jag på att fråga lite hur han skulle köra cykelträning på våra villkor. Det är så att Yvonne och jag hade ju gjort upp ett schema för hur det skulle gå till i vinter för att förbättra det vi inte är vårt allra bästa på. För ett par dagar sedan började vi diskutera om vi verkligen tänkt rätt om hur man tränar upp diverse svagheter och når förbättringar. Markus gjorde nog det sista jobbet med att få oss att tänka om lite och ändra om bland intervallerna hos Nilsson & Östman, Team Summit MTB.

Jag gick faktiskt rakt ner och drog av ett första försök på ett av våra nya sätt att förhoppningsvis nå ett bättre resultat. Med tanke på att jag är sliten efter ett antal hårda träningar denna veckan gick det bra, ska bara trimma in mig och öka belastning lite när benen är piggare.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar