onsdag 23 november 2016

På tom mage efter fadäsen


"Jag bara provsmakar en bit älskling...", sen slängde vi alltihop.
Efter fadäsen med lammkorven som luktade fisk i söndags är jag nu tillbaka i sadeln, lite lättare men också alldeles renspolad invärtes. Kanske ett bra sätt att börja om och köra en uppstart av Andreas 2.0 inför kommande FTP-test i månadsskiftet och återstående delen av vinterträningen.


Idag körde jag på tom mage för jag vågade helt enkelt inget annat, ville inte att det skulle uppstå någon akutsituation med bara en väggren att tillgå. Det fick därför bli ett ganska lugnt pass i någon form av distanstempo eftersom att även benen kändes lite tomma. Yvonne tog en genväg och gasade på och detta gjorde då att jag kunde öka farten och ligga runt 30km/h under de första 50 minuterna, där kom jag ikapp henne och där dog också mina ben. Dagens cykling gick för mig via Mölle ut till Tånga och via Kattarp hem över banvallen, klockan stannade på 2timmar och 23min. 


Det är näst intill omöjligt att hinna cykla ute i dagsljus nu, idag var det till att slå på lamporna efter en timme. Det är på något sätt rätt skönt att köra i mörker tycker jag, andra hatar det och gör det bara i nödfall och om dom har sällskap.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar