tisdag 22 november 2016

Oanad talang

Ja, alltså inte jag utan min klocka. Helt plötsligt har jag upptäckt att den loggar mina transportcyklingar till och från jobbet - av sig själv! Klockan jag har är en Garmin vivosmart och den här funktionen kallas Move IQ: "Move IQ identifierar automatiskt rörelser som stämmer med välkända mönster som cykling, löpning och användning av en crosstrainer." 


Den visar inte helt korrekt tid och idag har jag tydligen bara cyklat till jobbet, inte hem igen. Förmodligen har den inte loggat hemvägen eftersom jag först cyklade en bit på vägen till ett möte och  två timmar senare resterande sträcka hem, det blev nog för korta händelser.

Cyklingen till jobbet var för övrigt riktigt fin imorse, tog en suddig bild i farten.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar