söndag 20 november 2016

MTB-distans

Sportgrus som Hasse sa :)


Likt mången annan cyklist i vårt land har vi för vana att försöka få till ett distanspass på söndagarna. Helst vill vi då cykla tre timmar och typ av cykel kan variera. Idag fick vi sällskap av Linda och eftersom hon kör mtb så gjorde såklart vi också det och vi planerade en runda med mycket stigcykling.

Vi strålade samman i Arilds hamn och körde stigarna längs med Skälderviken till Svanshall. Därefter tog vi oss i motvinden till Vege å på asfaltscykelbanan. In i Sibirienskogen och vidare till Kronoskogen där vi bland annat körde ett varv på x-cupbanan innan vi slingrade oss tillbaka till Vege å och susade tillbaka på asfalten hela vägen till Arild i en jädra medvind - bra planering av Andreas :) Det hade inte varit lika kul med den vindstyrkan mot oss på hemvägen!

Vi hade helt fantastiskt väder och stigarna i skogen var oväntat torra och fina. Det var nästan så att man fick känsla av vår och inte höst/vinter...

Linda på x-cupbanan i Ängelholm

Jag. Andreas var också med men han fick agera fotograf så inga bilder på honom.


Jag hade inte den bästa av dagar av olika anledningar men riktigt roligt och är verkligen nöjd med ett bra distanspass på nästan 3.5 timmar.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar