tisdag 29 november 2016

Maxtest 20min eller kompiskamp om man så vill


Precis som Yvonne skrev igår så var det min tur att ge full gas i källaren idag. Jag velade lite om hur mycket jag skulle lägga på, detta av två anledningar. Den första var att jag var lite osäker på vilken kadens jag skulle satsa på att hålla, den andra var att jag var mycket osäker på min kapacitet idag. Jag har väl känt mig i bättre form om man säger så men vet också att sådana "känslor" kan innebära riktigt bra ben, och ofta är det bara är någon sorts inre ursäkt i mig som säger att det gör inget om det går kass du är ju lite klen idag…Det blev 3.9kp och en satsning på relativt låg kadens. Ett par minuter in ångrade jag mig dock och lyfte av 0.1kp för att istället öka kadensen något. Så här i efterhand var det kanske fel då benen var bra idag och jag istället förmodligen kunde gjort ökningen med det från början valda motståndet. Men sånt är bara småjusteringar, jag kom ju i mål så att säga. Min medelkraft på tjugan blev 306W vilket ger 4.25W/kg med dagens vikt och det är bra för att vara jag och en rejäl ökning jämfört med förra året.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar