lördag 19 november 2016

Late night Orup MTB race


Här ovan ser ni teamet Daring Darlings och jag såklart, jag hade ingen att åka med men vad gör väl det med sånt här sällskap. Flera av oss hade väl en uppladdning som man kan kalla för lite fattig eller ej värdig uppgiften, det var inte bara jag och Yvonne som kom farandes direkt efter jobb men vårt exempel på uppladdning ser ni på bilden nedanför.

Korv med ej hemlagad mos om jag säger så.
Ulrikas uppladdning skedde på plats, grillad korv.
Kockan 17:45 var det genomgång av kvällens happening - Late Night Orup. Starten gick kl. 18, sen var det fyra timmar på en 6.2km lång varvbana som gällde. Tiden fick fördelas fritt på 2-4 deltagare eller soloklass. Daring Darlings delade upp loppet i tre block där Linda körde första, Yvonne det andra och Ulrika sista blocket. 

Banan var i stort sett den samma som x-cupbanan från i våras förutom A- och B-spåren. Det vill säga fylld med oändliga mängder gegga och nästan lika många rötter. Enligt min Garmin var snitttemperaturen +2°, men det var trots det riktigt skönt cykelväder. Eftersom jag inte hade något lag att köra med hade jag bestämt mig för att köra några varv på skoj och därefter umgås och grilla korv. Jag klev av efter 2h27min (5 varv), det var ju lite synd för jag såg sedan att jag hade hamnat topp 3 om jag hade fortsatt tiden ut. Men vad gör väl det vi hade en jätterolig kväll!

Daring Darlings gick i mål efter 7 varv på tiden 4.03. Riktigt kul var att alla tre tjejerna var otroligt jämna i sina varvtider, ett starkt lag!


Yvonne filmade när jag och Linda startade, ja och några till då.

Jag ser oberörd ut Linda är alltid glad. Heimlich, vilken kväll!?
Samtidigt på en bakgata i Chicago 
Härifrån och neråt blev det bara hem och duscha, cykeltvätten fick vänta till idag!Slutligen, tack Frosta Multisport för ett mycket roligt och bra evenemang!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar