fredag 25 november 2016

3x10 - Bra gjort, men kan bättre!


Då var vi framme vid veckans höjdpunkt, fredag är en alldeles förträfflig dag tycker jag. Ofta är det så att jag försöker ha det lite friare på arbetet och styr lite när vad ska göras om ni förstår.

Idag kunde jag därför sätta mig på testcykeln redan vid 12tiden. Det har väl inte undgått någon att jag haft nöjet att reboota mig själv under veckan, rensat ur kroppen eller detoxat-deluux om vi säger så. Kärt barn har ju många namn men ät aldrig dålig mat är mitt tips.
Detta till trots gjorde jag riktigt bra ifrån mig och ångrar att jag gick ut alldeles för mesigt, körde nästan ett personbästa och får såklart vara nöjd där men det stör mig för jag känner att det har gått frammåt under hösten. Dagens testcykelpass bestod av 3x10min på låg kadens och jag kommer att lägga på vikt nästa gång, var så säker. Om man tenderar att öka kadensen så blir det till slut ingen lågkadensträning. Ibland när jag sitter där mitt i mitt eget brinnande lilla helvete så börjar jag grina illa och tycker att nu klarar jag inte mer, kanske är det så men nästan varje gång kommer jag på mig själv att allt beror på någon sorts bekvämlighet. Det är pannbenet, då jag mycket sällan nu förtiden får krypa upp ur källaren som förr.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar