lördag 12 november 2016

3 timmar på kontot

Nordvästra skåne från sin bästa sida fick vi väl se idag. Sol och nästan vindstilla, 3 timmar i snacketempo med @yvonnekatarina satt fint. Hon körde sin Brava CX och jag körde min MTB, jag lyckades klä mig helt perfekt idag och då blir ju ett distanspass bra mycket trevligare. Inte för kall inte för varm utan lagom.


Jag var ganska mör från veckan som gått, igår pressade jag trösklar och klev av testcykeln efter 2timmar och 12 minuter och dagarna innan såg liknande ut. Det är då man blir extra glad när vädret slår till med ett riktigt ess dagen man planerat distans utomhus, inte alltid det händer.

Imorgon är det söndag och då brukar jag rulla distans, vad ska jag göra nu? Frångå aldrig era rutiner, sånt förvandlas lätt till ett I-landsproblem om man inte är vaksam...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar