torsdag 27 oktober 2016

Vintertid, Vinterträning och Höstcrossat


Men alltså, ibland får man stanna upp och suga in lite sol snart blir det ju mörkare på eftermiddagarna. Närmare bestämt nu på söndag för då kör vi igång vintertiden igen.
Idag var det en helt annan luft än den råa kalla vi haft här de tre senaste veckorna. Varmt och soligt och då gäller det att passa på, lätträknade dagar så här års.


Vi körde våra crossar upp till fyren och över berget på väg tillbaka, hösten är bra fin när den vill.


Till helgen kommer jag köra lite tester på Monarken, det ska blåsa bra här nere och då passar det utmärkt att pressa watt en våning ner. Jag vet redan nu hur ruggigt ont det kommer att göra, men tycker ändå på något sätt att det ska bli kul att köra igång vinterträningen för 2017. Gasen i botten, snart öppnar startfållorna igen och då tänker i alla fall inte jag ha såsat bort vintern. Om jag blir en bättre och starkare cyklist ska jag låta vara osagt men jag tänker i alla fall försöka.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar