lördag 1 oktober 2016

Skippar motvilligt x-cup imorgon

Vår tanke har hela tiden varit att vi skulle köra x-cuploppet som går imorgon, men nu blir det tyvärr inte så. Både jag och Andreas vill det så gärna, det är ju det sista i cupen och det hade varit jättekul men det är bara att inse att det inte funkar. Jag har dragits med en förkylning länge nu och A har också åkt på halsont medmera. Jag var faktiskt tveksam till om jag skulle starta på Västgötaloppet förra helgen, jag kände när jag körde att det inte var helt optimalt och jag blev inte direkt friskare och piggare efter det. Tänkte ett tag att skit samma om vi blir ännu sämre efter x-cup, men det är inte värt det. Jag åker till Playitas nästa helg och då ska jag passa på att cykla massor, inte läge att vara sjuk!


Andreas stack iallafall ut på en sväng idag utan mig. Han hade tänkt sig en lång distans, det var ju fint väder. Det började riktig bra men slutade i ett inferno av regn och åska så han kortade av turen och gasade på hem.


Imorgon planerar vi för ett par varv på Järavallen istället för tävling, nån mer som ska dit? Sällskap är alltid kul!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar