lördag 22 oktober 2016

Nu kan vi ladda upp

Ja men visst nu har vi bytt vår gamla långsamma ADSL-lina mot fiber rakt in i 2000-talet, jädrar vad kvicka vi blev. Tyvärr inte på cykel då, där krävs som vanligt gammalt hederligt hårt arbete.

Nu har det ju blivit höst på riktigt och snart sitter vi där, i källaren eller garaget eller i någon annan form av svettstuga eller liknande. Det spelar mindre roll vad vi kallar den, vi menar alla samma sak. Hårdkörning av diverse hokuspokusintervaller på allehanda stillastående, fastmonterade cykelliknande skapelser. Alla har ju inte en tejpbit eller spricka i betongen att stirra på och behöver då något annat motivationshöjande.

Vi firar väl därför in vår fiberanslutning med att ladda upp ett träningspass från i somras. Ett ganska vanligt träningspass på vårt lokala Berg. I detta fallet 4 varv på en bana bestående av mycket uppför och lite tekniska passager både uppför och nerför, inklusive uppvärmning hamnar vi på 544 hm strax under timmen.

Vi kommer inom kort lägga upp film från Dalsland X-country och mer material vi har liggandes. Håll utkik eller varför inte gå in och prenumerera på vår Youtubekanal för lite bra tidsfördriv för vinterns träningar.Vad har hänt idag då? Inte jättemycket kunde ju svaret bli men här hemma har det småfixats med det mesta och givetvis har vars en omgång på Monarken körts igenom för att testa av lite var vi ligger. Idag åkte både Yvonne och jag Ettor på väldigt många KiloPond. Imorgon om allt stämmer är vi på Järavallen och cyklar. Yvonne ska på tjejträff där och cykla med ett gäng likasinnade och jag tänkte försöka gömma mig på samma bana och träna mig trött utan att störa.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar