lördag 8 oktober 2016

Kallt i SibirienNordOst-vindar idag igen, börjar bli tjatigt nu men idag lite extra svinkalla som krydda. Jag hade lyxen att bli skjutsad till Sibirien, vissa håller vilodag och inväntar värmen istället. Stack in i skogen där och drog av några stigar, lika torrt och fint som på Berget igår. Körde igenom varvet för 2016års xcupbana +ANNAT och drog mig sedan väster ut igen.

Vid skogsbrynet inser jag att det nu nästan är ostlig vind, alltså nära på medvind hela vägen hem för er som inte känner er så hemma i mina trakter. Hur skönt var inte det? Ändå kändes det som att svetten frös till is. Körde hardtail idag igen, jag är velig men vet vad som gäller om jag ska kunna göra MITT bästa på ett långlopp! Tror jag. Hur man än väljer att vrida och vända på sånt där så tog jag till exempel förstaplatser i strava både igår och idag utan att jag visste om det, så nog går det undan att köra på en lätt hardtail om man vill.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar