lördag 15 oktober 2016

Järavallen MTB, film på G

Vår ytterdörr, den vätter åt ost. Imorse när jag skulle iväg blev jag tvungen att ta källarvägen ut ur huset. Vinden låg på så hårt att jag inte riktigt fick upp dörren och jag vågade inte ta i för fullt, då hade vi förmodligen fått ommöblerat inne. Ja jag har gnällt mycket kanske ovanligt mycket senaste månaden om hur det blåser men det har det faktiskt gjort också, ovanligt mycket och hårt och från ost…


Idag hade jag lite mer tid på mig (läs lördag) så jag styrde kosan ner till Järavallen. Tänkte bara bränna av ett par timmar för att det är så väldigt mycket roligare att köra stig än något annat jag kan komma att tänka på. Skulle vilja beskriva det som snustorrt på gränsen till halt där av. Lä och fint i skogen så en massa kläder åkte av!


Jag körde tre varv och filmade ett,  datorn jobbar för fullt med att leverera den till er men som sagt fibern installeras först på fredag här… Kanske är den klar till måndag eller tisdag, vi får se. En annan sak som gör I-landslivet surt just nu är att mitt nyinköpta pulsband från augusti har även det slutat att fungera. Tog ett gammalt idag men glömde para ihop det med kameran så ja ni förstår ingen puls där, körde dock runt tröskel det varvet som filmades. Den banan är sanslöst effektiv om man önskar få upp pulsen, tack för det!


Imorgon kväll blir vi två här hemma igen. Underbart, jag har saknat dig!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar