söndag 9 oktober 2016

Hänger jag läpp, nej då.

Dagens val av cykel

Det är ju söndag och har man som jag kört på bra och skött sig i veckan då kan man ju förtjäna lite distanstempo. Det var kallt blåsigt men fint fram till bilden nedan, därefter började det regna av och till. Jag beslutade mig att inte bry mig om det där, finns ju dom som har det värre tänkte jag. Dessutom skulle jag få medvind snart.

Längst ut på spetsen, sektorfyren på Kullaberg sedd uppe från angöringsfyren

 Körde genom skogen och åkte några stigar innan jag åkte ner till Arild och körde stigarna längs vattnet bort till Jonstorp. Testade några tekniska svårigheter längs vägen idag och lekte mig fram tills jag satte dom. Sånt känns gött.Det var ett tag så dystert mörkt att kameran insisterade på blixt, dom bilderna slipper ni för jag såg helt tokig ut. Det är egentligen vansinne att köra enhandsgrepp på styret med kameran i den andra på detta underlaget men vad gör inte en bloggare, borrade ner framhjulet och flög en sväng men allt höll. Cykeln jag och kameran körde sedan vidare mot Jonstorp och svängde där ut på vischan för att så småning om komma hem till ett tomt hus. Somliga är ju och gottar sig i värmen, vi får hoppas att hon klämmer ur sig en update nere från Playitas på Fuerteventura.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar