söndag 16 oktober 2016

Filmen från Järavallen blev klar idag

Jodå, filmen är klar. Jag får väl ta på mig ansvaret för att inget blev som det skulle bara...Självklart har man ju bråttom att få den färdig och då blev jag slarvig. Inte för att höjdkurvan hade varit särskilt intressant, förstår inte varför jag skulle ha den med i bild men nu fick jag inte med höjddatan utan enbart en tom ruta. Pulsen glömde jag i stressen att ansluta till kameran då jag bytt pulsband sedan jag använde kameran sist men annars blev det ju fint...

Det ni ser är en platt bana med oändligt antal snäva kurvor, korta branta knyckar både uppför och nerför. Varvet mäter ca 7km och är en dröm om man behöver öva kurvtagning (och det behöver man) och hur man placerar sig rätt för att hålla farten uppe genom serier av kurvor med lite tekniska inslag. Jag körde inte stenhårt igår, mina ben är bra slitna från veckan som gått. Jag hade ett snitt på 88% av min maxpuls men inget krut i benen.
Snittfarten blev 15km/h så inte är det mycket rakt fram där man kan sitta och såsa inte, närvaroträning!

Nä hörni nu ska jag duscha av mig dagens Monarkträning, hörs.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar