fredag 21 oktober 2016

Ett första värdeAndreas har monterat på en Power2max på monarken så vi ska kunna hålla koll på en massa siffror. Det kanske kan vara intressant och nyttigt för att få till bra vinterträning. Jag är inte så supermega insatt i allt med siffror, statistik och så vidare men det kan nog bli bra.

Idag körde jag första testet med effektmätaren nere i källaren. Det blev ingen lång träning, bara 45minuter inklusive uppvärmning och urrull. Körde där emellan en tjuga på sweetspot och detta för att jag inte rört en fena från Fuerteventura och nån sorts uppvärmning måste jag ju ha. Med den information som effektmätaren samlade på sig visade min Garmin att jag har ett VO2max på 53. Känns som att den behöver lite mer tid på sig för att ricka in sig på mitt rätta värde, eller vad tror ni? Med den siffran borde jag väl rimligen vara snabbare i verkligheten! Lär definitivt komma fler tillfällen på källarplan för att få ett mer rättvisande värde.

Nu håller vi fredag, har svidat om, ätit gott och nu ska vi fixa en espresso!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar