torsdag 13 oktober 2016

En torsdag i sadeln på en CX

Min Sambo, alltså hon har ju tagit över vårt instagram @thesummitmtb med bilder på sånt man inte vill se just nu. Propagandabilder med sol, cykel och egentligen precis allt det jag saknar här. Det är klart att Ni vet men här ligger ostan/nordostan på som vanligt och gör att dom få plusgraderna (7°c) känns ännu kallare. Idag hade jag en färdig plan i huvudet vad min träning skulle bestå utav redan i morse, det är alltid bäst så annars är risken att det inte blir gjort. Idag till exempel är jag ytterst tveksam om jag hade genomfört om jag inte var fast bestämd redan innan.Idag testade jag att skippa skaljackan då jag kände att jag gick ut lite väl hårt sist. Hade istället fyra lager plus vindväst plus armvärmare och det blev bättre, man kan bli rejält avkyld om man blir för svettig. Som idag tex, blev stående i en evighet vid järnvägsövergången i Kattarp precis som i tisdags men idag var jag perfekt klädd.När jag väl stod klar att dra iväg kunden man skåda en riktigt tung molnfront precis exakt i den riktning det blåste stenhårt ifrån och dit jag skulle såklart. Jag tänkte att nog ser det trist ut men stack iväg, det var ju redan bistert.


Jaja hur som så blev jag och mina ben trötta helt enligt plan, jag är inte känd för att dricka mycket under träning/tävling och man dricker ju också mindre när det är kallare ute. Idag drack jag dock upp en hel flaska och fick åka torr hem sista milen,  Inte bra. Garmin pratade om 2:42 i sadeln, det får jag vara nöjd med.


//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar