torsdag 6 oktober 2016

Det vankas UCI cyclocross i helgen


Apropå att jag körde CX idag så bjuds det på just CX-tävlingar i helgen. Det är CKK alltså cykelklubben Kronborg i Helsingör som bjuder på UCI tävlingar klass C2, i år strax söder om Helsingör. Närmare bestämt i Snekkersten, det körs tävlingar både lördag och söndag.

Om vädret är ok så kommer i alla fall jag att cykla dit för att titta. Jag vet att där kommer dyka upp ett par svenska hjältar bla. Angelica Edvardsson och Åsa Erlandsson.  På herrsidan vet jag inga namn men vet att där är svenska åkare med. Vi har varit där tidigare och det brukar vara riktigt trevligt att se.

http://www.ckkcyclocrossevent.dk
https://www.facebook.com/cyclocrossevent/


Låt er bara inte luras av snyggt väder, det var bistert idag och riktigt blåsigt precis som vanligt. Jag körde en för mig välkänd väg, ut om möllehässle via Jonstorp till Tånga och Kattarp och där efter raka spåret hem längs banvalen. det blir ca 60km och ungefär 2 timmar cykelträning, ibland lite mer men oftast lite mindre.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar