söndag 2 oktober 2016

Alltid lika braJa, alltså vi var på Järavallen och jädrar vad fin cykling det är där. Det är inte så stort område men riktigt kul. Skickade ut en fråga i bloggen igår om någon mer skulle dit och fick napp av Linda. Vi möttes upp vid 11-tiden och körde två varv ihop. På väg dit i bilen vräkte regnet ner, väl på plats var det uppehåll men halt och lerigt på stigarna. Lite svalt i luften och vackert höstigt i skogen och jag som alltid fryser körde med flåssade arm- och benvärmare, blev liiite väl varmt kan jag säga.


Den här sommaren har vi farit runt en hel del och kört flera långlopp och x-cuplopp, tidigare år har vi bara kört Ränneslättsturen och cykelvasan. Det har varit superkul på alla sätt att köra fler lopp och extra trevligt är alla människor man träffar. Vi har lärt känna många likasinnade, några bor ju långt från oss men en del håller till här i Skåne, som Linda tex. Väntade mig inte något svar i bloggen igår, men blev glatt överraskad över att det faktiskt finns lite spontana människor här i världen :)
Nilssons ben

Blev väl cykeltvätt och klädtvätt när vi kom hem. Såg något som satt fast i bakdäcket och försökte pilla bort det men det satt stenhårt, fick ta en tång och drog ut en tre centimeter lång pinne. Har lite punka nu kan man säga och det är väl lämpligt när äntligen framdäcket verkar vilja hålla tätt...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar