lördag 10 september 2016

Tre varv på Järavallen

Ulrika och jag gasar in i mål.


Vilken roligt dag alltså! Det här med cykling är ju såklart jättekul i sig, men sedan vi började röra på oss och kliva lite utanför vår komfortzon har det bara blivit ännu roligare. Med ta oss utanför vår komfortzon menar jag till exempel att vi börjat köra fler lopp. Långloppen och X-Cuploppen har varit mycket lärorika och på köpet har vi fått en mängd trevliga bekantskaper och lite mer tro på oss själva.

Igår skickade jag iväg ett meddelande till en tjej som brukar köra X-Cup och som jag pratade med lite vid Bockstensturen. Jag och Andreas planerade att sticka till Järavallen idag och nu fick vi även sällskap av Ulrika.

Andreas och jag körde ett uppvärmningsvarv tillsammans sedan körde jag och Ulrika ihop. Det var verkligen superkul att ha någon jämnstark att cykla med. Jag tycker att det är betydligt mer sporrande att trycka på när jag cyklar med någon som inte är så himla mycket snabbare/starkare. Jag har i och för sig inte kört så många gånger på Järavallen, men jag slog till med massor av personbästa på flera av Stravasegmenten där idag!

Andreas hade också en bra dag, han körde medelhårt/hårt och knäet gav inte ifrån sig ett enda skrik - kanonbra!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar