torsdag 8 september 2016

Saknade en bonkbanan

Jag har varit rätt så sliten efter Bockstensturen i lördags. Det var ett väldigt långt lopp för min del och faktiskt andra gången i mitt liv jag cyklar 10mil. Första gången var Tjejvättern på landsväg och det är ju inte riktigt lika påfrestande. Efter loppet har jag haft svårt att sova ordentligt under ett par nätter och jag är hungrig hela tiden. Det är såklart helt normalt och att förvänta sig efter den ansträngningen.

Igår stack jag och Andreas ut på en tvåtimmars landsvägsrunda i snacketempo. Det var riktigt skönt och benen kändes oväntat fräscha till en början. Efter ungefär 1.5 timme fick jag nästan inte runt pedalerna, jag var helt tom på energi och vi fick stanna till i Viken och köpa Snickers och bananer. Sen var jag på banan igen och kunde fräsa vidare hemåt.

Andreas åk 


Idag tog vi våra crossar och körde ut till Mölle, rakt över Berget och vidare mot Brunnby. Körde ett par intervaller på Berget, annars lugnt. Den här gången hann vi hem innan jag säckade ihop och fick gå på bonkbananen jag förnuftigt hade med i ryggfickan den här gången. Ett problem är att jag äter lunch redan klockan 11 om dagarna och sedan inte så mycket mer än en kopp kaffe när jag kommer hem från jobb. Borde väl bli lite smartare och se till att få i mig något mer innan träning...

Nu en cliffhanger:
Blir det en ny bubbelpool, eller..?

Mer om detta en annan gång.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar