måndag 26 september 2016

På det igen då

Jaha då var man hemma igen och måndagen är så gått som över.
Igår höll jag vilodag och gjorde inte många knop kan jag säga, sliten var ordet. Det enda vettiga jag tog mig för var väl att tvätta cykeln. Den har för övrigt skött sig bra och hållit ihop fint under säsongen, har bara bytt lite slitdelar såklart.


Måste erkänna att det kändes lite tomt efter att vi alla skildes åt och vi satte oss i bilen för att köra hem i lördags. Jag som precis började få upp ångan. Långloppscupen är slut för i år och här nere finns endast ett Xcup lopp kvar att köra, därefter är det bara att bita ihop och börja med sitt hokuspokus på källarplan, kriga kulingvindar på sin CX osv…


Idag körde jag en lugn återhämtnings runda på min cyclocross, äntligen har man fått tummen ur och krattat gruset på den gamla banvallen ut till Kattarp. Nu var den iofs sådär svinjobbigt lös istället men det är bra mycket bättre än alla djupa hästspår som brukar bildas. Två timmar på det lugna kontot blev det.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar