fredag 30 september 2016

Boende bokat för nästa säsong

Förra helgen rivstartade vi vår husbilskarriär med skarpt läge på direkten, upp till Ulricehamn för att köra långlopp. Det hela avlöpte prima men det var inte riktigt vad vi hade önskat. Idag tog vi en mer avslappnad sväng hela vägen till Sibirien! Vi rattade in på parkeringen och körde igång ett par koppar kaffe som uppladdning. Bilen vi köpt är en Sunlight med ett rejält cykelgarage där vi kommer att hysa lite av vår verkstad för den som behöver hjälp inför loppen.


För att vara båtfolk så måste vi nog säga att detta med husbil faktiskt inte var så tokigt och att mycket är sig likt. Möjligheten att kunna avnjuta en frukost helt avstressat med full koll på vad som händer i startområdet är helt fenomenal jämfört med det eviga kånkandet av prylar mellan hotellrum och bil. Det sociala verkar heller inte bli lidande vad vi förstod under Västgötaloppet och det är mycket trevligt, något vi värderar högt. Vi bor ju i Skåne och många gånger under långloppscupen är det ett absolut måste att sova två nätter, det blir för långt att åka hela vägen hem direkt efter loppen i dalarna.


Cyklandet idag innebar ingen övernattning, men fika, ösregn och åska! Vi körde ett par varv på x-cupbanan i Ängelholm, den bjöd på snorhala rötter men i övrigt grymt bra grepp med RacingRalph på fälgarna ;) Snacka om att det var gött med ett "home on wheels" att krypa in i och värma sig efter träningen.

//Y&A

2 kommentarer:

 1. Riktigt fin, en dröm det där! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB1 oktober 2016 16:25

   Ja det är en höjdare! Ser fram emot nästa säsong, då får du kika förbi på en kaffe :)

   Radera