söndag 28 augusti 2016

Tji fick jag

Här i stugan har det velats så in i bänken in i det sista. Snapphaneturen gick av stapeln idag och som jag skrivit tidigare hade jag inte bestämt mig för om jag skulle köra eller inte. För Andreas del var det inte tal om något lopp på grund av hans onda knä, men jag blev mer och mer sugen. Tillslut hade jag (nästan) bestämt mig för att sticka dit och efteranmäla mig. Började hålla koll på väderprognosen som dessvärre visade regn och åska, tänkte att det kan ju ändra sig. Igår kväll såg det fortfarande ut att bli kass väder och jag kunde fortfarande inte riktigt bestämma mig. Det kunde kanske vara "kul" att köra i misärväder... Gick upp tidigt i ottan imorse och velade vidare en stund innan jag beslutade att inte köra. Så får man sedan höra att det blev sol, tji fick jag.

Cyklade en sväng här hemmavid istället och det var väl riktigt roligt. Förbättrade mina tider på några stravasegment, bra där! Andreas körde 18km rullskidor och förbättrade än en gång sina "förväntade tävlingsresultat" för löpning i sin Garmin, haha.

Efter gårdagens träning stannade jag till en stund i skogen, hällde ut resterande vatten ur flaskan och fyllde den istället med lingon! Fick snabbt upp kameran när Andreas kom farande :)
Eftersom jag bara hade en liten flaska blev det inte så mycket lingon, men det räckte illafall till en burk sylt.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar