onsdag 24 augusti 2016

Snapphaneturen till helgen dåra?


Nu på söndag körs Snapphaneturen utanför Hässleholm. Två distanser finns det att välja på 43km (motion) eller 60km (tävling och motion). Jag har kört den korta varianten två år i rad och det är verkligen ett jättefint och kul mountainbikelopp med mycket stigcykling. Tidigare var banan upplagd så att motionärer körde ett varv på en loop och tävlingsklass körde samma loop två gånger. Det är en ganska tuff bana och det kunde nog bli mentalt jobbigt att gå ut på samma runda en gång till. När jag körde förrförra året var det en del som klev av vid varvning och jag var rätt nöjd med att ha valt den korta varianten. Förra året ändrade arrangören banan så nu går den långa distansen på tre olika loopar och den korta går på de två första.

I år har jag ännu inte bestämt mig för om jag ska köra loppet och i så fall långa eller korta? Om jag kör långa, ska jag då välja motion eller tävlingsklass..?  Med tanke på vad jag själv har propagerat för i tidigare inlägg (RaceReport från Finnmarksturen) bör jag ju ställa mig i tävlingsfållan... ;)

Vill man läsa vad jag skrev efter 2015 års Snapphanetur kan man klick in här!
Och 2014 här!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar