lördag 20 augusti 2016

PangbenIgår hade vi vilodag och idag körde jag på Berget igen. Hade ett jäkla bra tryck i backarna, det var riktigt roligt. Benen kändes utvilade och starka och jag tog tillfället i akt att träna mig på att gå på lite tyngre växlar och ställa mig upp i backarna. För det mesta orkar jag inte det utan sitter och snurrar på lätta växlar. Det är så mycket roligare när man har lite kraft att trycka på!

Det var rätt så mycket folk i skogen, speciellt längs leden till och från Nimis, men det var bara glada miner och uppmuntrande kommentarer. När jag skulle börja ta mig hemåt bestämde jag mig för att köra den lite bökiga stigen upp från den där brädhögen trots allt folk. Tänkte att det kunde vara nyttig att tvinga mig att köra något som jag tycker är lite klurigt samtidigt som det är folk i vägen, går det så går det. Det gick riktigt bra och jag fick till min snabbaste tid på Stravasegmentet.Andreas var förvisad till att köra så platt som möjligt och så lugnt som möjligt eftersom hans knä forfarande spökar.

Sen har vi såklart tittat på Jenny Rissveds fenomenalt snygga serger i OS! Fantastiskt kul!!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar