måndag 29 augusti 2016

Bockstensturen den 3 september


På lördag är det dags för det 8:e loppet i långloppscupen, Bockstensturen i Varberg. Med sina 100km är det är det längsta loppet i cupen och det gör såklart att det blir lång tävlingstid också. Fjolårets vinnartid förr herrelit var 3:50 och för damelit 4:23. Nu var det rätt så taskiga förhållanden förra året, vinnartiderna året innan var 20 minuter snabbare både på dam- och herrsidan. Jag har alltid sagt att BST är ett lopp som jag inte vill köra just för att det skulle ta mig väldigt lång tid. Nu har jag faktiskt tänkt om. Jag kör och ser hur det går, ska bli intressant att se hur lång tid det kommer att ta. Är riktigt sugen på att köra lopp!

Idag tryckte vi till med ett kort backintervallpass på asfalt, 10x1min. Det var det första hårda intervallpasset på lång tid för Andreas och han tyckte att det var svinjobbigt men ingen smärta i knäet.Finväder på oss och regntunga moln över sundet gav vacker utsikt på väg ner efter varje intervall.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar