torsdag 28 juli 2016

Schysst och snabb service

På min nya cykel satt en sån där dropper post och det är inget jag tycker mig ha användning för, bara onödig vikt. Jag skickade in en beställning till Evalds på en helt vanlig rakt stolpe. Det stod att den skulle finnas i lager men nästan direkt fick jag ett mail om att den dessvärre inte fanns hemma. Nu är det ju så att Evalds är grymma och de erbjöd istället en annan dyrare stolpe till samma pris, verkligen schysst!

En bild på en sadelstolpe blir väl aldrig speciellt intressant, men här är den iallafall.


Tog en sväng upp på Berget igår kväll efter att sadelstolpen var på plats och så även idag. Hade inget direkt fokus på någon särskild typ av träning, bara kul att testa cykeln på kända stigar och lite olika terräng. Jag är verkligen riktigt nöjd med hur rolig den är att köra och den känns rätt snabb :) Andreas har alltid sagt att hans heldämpade cykel känns långsammare än hardtailen, men det tycker faktiskt inte jag om min. Nu har jag ju inte kört några längre turer med den och det kan tänkas att det blir segare i uppförsbackar efter ett par timmar eftersom den väger mer än min hardtail.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar