torsdag 14 juli 2016

Cykelservice, rullat väg och blir det Engelbrektsturen?

Jag har haft problem med min dämpare ett tag. Den varken öppnar eller låser, man märker ingen skillnad den gungar hela tiden. Igår tog Andreas tag i den och luftade den och fyllde på lite mer olja så nu kommer iallafall knappen på x-lockreglaget ut när man trycker på den och nu låser den iaf något bättre. Han ska försöka med att blöda den från dämparsidan också och se om det blir bättre, men andra ord på't igen bara.


Förutom mekandet har Obsessen fått stå och vila sig i källaren ett tag nu för vi har kört lvg två dagar i rad. Igår en snabb sväng och idag en exakt dubbelt så lång, ett varv Kullahalvön runt och nu två varv. Kanske låter trist men jag gillar faktiskt att köra på det viset, man slipper komma så långt hemifrån så att man får hemlängtan. Dessutom delar man upp motvinden i etapper genom att köra en varvbana och det är faktiskt riktigt naja.


Efter avslutad cykling provpackade vi en cykel i en ny bil och insåg väl att en sån här är ju ännu bättre. Bara riva ut det ena baksätet så har man sex sittplatser och plats till en hel flock odemonterade cyklar, bara att lyfta rakt in - klockrent!

Nu har vi en dryg vecka till nästa lopp i långloppscupen, vi gör väl som vanligt och velar lite. En stuga är dock bokad, men vi är inte säkra på om vi får tiden att räcka till för vi har egentligen ett ärende på andra sidan sunden just den helgen. Mer om det en annan gång...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar