fredag 29 juli 2016

Anmälda till Finnmarksturen, men först X-Cup på söndag

Sista dagen idag att anmäla sig till Finnmarksturen till ordinarie startavgift och vi slängde in våra anmälningar nyss. 

Det här loppet har vi inte heller kört och det ska bli både roligt och spännande. Något som jag dock ställer mig lite frågande till är att alla tjejer i tävlingsklass ska starta 30 minuter före herreliten och övriga fältet. Tjejerna i elitgruppen har helt klart möjlighet att hålla undan för upphinnande killar, men jag som är längst ner bland de sista tjejerna kommer att bli ikappåkt och omkörd någonstans mitt i loppet. Förmodligen kommer jag att köra rätt så ensam till en början, sedan blir det till att kliva åt sidan och släppa fram killarna. Det känns ärligt talat sisådär och jag funderar faktiskt på att kanske byta till motionsklass eller om jag kan ställa mig i fålla fyra trots att jag är tjej:) fördelen med att starta en halvtimme innan övriga är väl att man slipper hetsen och trängseln i starten.
Nåja, än så länge är jag iallafall anmäld i Damer30 och stannar jag där hoppas jag verkligen att ni som kommer ikapp ropar högt och tydligt när ni närmar er så jag har chans att hålla undan! Vill ju  inte vara ett speedbump för er och jag vill ju inte att ni skadar mig när ni kör över mig

Innan det är dags att sticka till Dalarna igen har vi ett X-Cuplopp här hemma i Skåne nu på söndag. Den här gången utgår det från Hovdala slott utanför Hässleholm. Det blir ett bra test av min nya cykel!

Jag har kört runt med en reva i däcksidan ett tag, det verkar ha tätat sig nu men jag vågar inte köra något lopp på det däcket för det kan nog öppna sig lätt igen. Andreas var schysst och poppade på ett nytt till mig idag och han fixade också på nya grips på sin s-works, snyggt!Nu går jag på semester igen - tjoho!!
//Y

2 kommentarer:

 1. Vi är schyssta om vi kommern ifatt. En halvtimme före är lagom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB29 juli 2016 22:32

   Tack Henrik, det låter bra. Kan ju vara kul att se er in action på banan :)

   Radera