torsdag 23 juni 2016

Triple FUN!

Tropiskt klimat idag, vi har till och med chans på ett tropiskt dygn här i Skåne. Det innebär att temperaturen inte går under 20°C ens under natten, känslan finns där iaf. Det är fuktigt och ljumt som  om man satt nere i Brasilen eller så…Jag hade inte planerat det men ganska tidigt i morse insåg jag att det var dags för årets första cykelpendling till jobb, fan va gott! Fin morgon och lite trafik idag då förmodligen de flesta redan satt i bilköer påväg till något midsommarfirande för helgen långt borta ifrån bergaindustriområde där jag har mitt kontor. Hade väl lite svårt att koncentrera mig på mitt arbete när jag hade parkerat min hoj mot skrivbordet, ett tag kom jag på mig att jag stod o justerade bromshandtagens vinkel lite. Fick skärpa till mig och återgå till arbetet. Mickla med sittställning får man ju göra på fritiden. Detta är väl lite faran med att parkera pendlingshärken inom synhåll från där man sitter och jobbar. Hur gör ni som cyklar till jobbet ofta?


Hem var väl lika gött det, jag tänkte köra en liten omväg men bara en liten för vi skulle cykla tillsamman under eftermiddagen. Kom hem rejält blöt av svett i värmen efter ett par rejäla intervaller och exakt 100m längre sträcka än morgonpendlingen, ja sa ju en liten omväg men det blev ju lite löjligt… Kom i alla fall hem med ett snitt på 37km/h och ett segment på 1.2mil med 44.1km/h i snitt trots medvinden.

Dagen fortsatte ungefär som den började men jag bytte till fullgung och drog upp på berget med Yvonne, nu körde vi inte direkt dit utan först bort mot Jonstorp igen och stigarna till Arild. Där efter är det lite för suddigt för att vara alltför precis men en del backar, lite flow och lite mer kul. Y passade på att klippa ett QOM etc.

Bra dag och imorgon är det midsommar bara så att ni vet!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar