tisdag 7 juni 2016

Sportat HT idag

Det har ju varit både långhelg och fint väder här, sånt där tar på krafterna. Vi har försökt få massor gjort men ändå hinna slappa lite i värmen och cykla som vanligt. Det har väl gått sådär får jag säga, det är tufft att ta i ordentlig när det uppåt dagen är 30C grader. Jag vet om att det är sådana dagar man ska cykla på morgnarna men ibland passar det inte i planeringen med allt annat.Idag körde jag ett för mig ganska vanligt intervallpass 4 varv på en bana där varvet tar 8-10min, en rejäl lång stigning och sedan en lite teknisk utförslöpa. Här brukar jag definitivt inte ha problem att få upp pulsen rejält men det kändes att jag var sliten idag. Första varvet körde jag på ganska hårt och det resulterade faktiskt i rekord trots att jag inte känner mig på topp. Kul fakta för den som vill börja vela om man ska köra FS eller HT, jag körde HT idag för första gången på över ett år på den banan..

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar