söndag 5 juni 2016

SöndagsBajken

Hemma!
Vi unnade oss en glassrunda idag. Andreas drog iväg en timme före mig och siktade mot Svedbergakulle för att sedan ta stigarna från Svanshall till Berget. Jag hoppade således över Svedberga och körde istället till Jonstorp och fortsatte därifrån. Med glassrunda men jag väl inte någon sorts glassig runda i mystempo utan snarare att vi lovade mötas för en glass i Mölle. Vi möttes mitt på Berget och körde lite ihop innan vi ställde oss i glasskön i Mölle hamn. Vägrar betala hutlösa turistpriser för en mjukglass så det fick bli "färdig" strut från Siaglass....


Tidigare idag gjorde vi något som vi borde gjort för längesedan, vi tvättade trädäcket. Jäklar vad fint det blev och så enkelt när man har rätt grejer!


Imorgon tänker jag mig lvgcykling och det får nog bli lite halvlungt för jag hade dåligt med krut i benen idag och dessutom ont lite varstans efter vurpan i Ängelholm häromdagen. Det var ju ingen allvarlig krasch men det känns av i benet när jag tar i lite extra. Vill ju att det ska hinna vilas bort till på lördag!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar