måndag 27 juni 2016

Ränneslättsturen A och B-spår fler iår

Nästa helg är det dags för Ränneslättsturen lopp fyra i ordningen av Mitsubishi MTB Challenge och det första som det är tänkt att jag och Yvonne ska köra. Den banan brukar vara suveränt fin och om man gillar stig har man hamnat på helt rätt arena. Jag har kört den både snustorr och dyngsur och det spelar egentligen ingen större roll den är riktigt fin oavsett vilket.

2015 var banan torr...
Till i år är det ett par nya stigpartier vad jag hört och 2 stycken nya möjligheter att välja A eller B spår läste jag mig till på deras hemsida. Om jag fattat rätt finns det alltså nu 6st då jag räknade till 4 förra året. Om detta är bra eller dåligt är upp till varje åkare som passerar men där finns ju liksom inte tid att se vilken typ av hinder det är innan man väljer. Förra året var tre av dom fyra inget att oroa sig över men däremot var ett av sorten man helst vill besiktiga innan om man är som jag iaf. Nu hade jag turen att få göra just detta den gången.

//Nilsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar